6 листопада на засіданні гуртка "За здоровий спосіб життя" студенти першого курсу спеціальності Початкова освіта презентували результати проектної, пошуково-дослідницької роботи з теми " Раціональне харчування як важливий чинник здоров’язбереження".
Студентами досліджено особливості харчування та стиль життя сучасної молоді і школярів в контексті здорового способу життя, оформлено інформаційні стенди, зібрано матеріали для проведення просвітницької роботи зі школярами. Проведене дослідження сприяло формуванню професійних компетентностей майбутніх педагогів, адже якість харчування опосередковано і безпосередньо впливає на рівень засвоєння школярем навчального матеріалу , а отже є вагомим чинником створення комфортного здоров'язбережувального навчального середовища.
http://sttc.rv.ua/index.php/743-zasidanni-gurtka-za-zdorovij-sposib-zhittya#sigFreeIdae3e41b90e